Om oss

Ett brinnande intresse för mat och catering

Vi har sitt säte i Svärdsjö och Sågmyra, men vi erbjuder våra tjänster inom bageri och catering i hela Dalarna och även Hälsingland. Vi levererar våra produkter till bland annat caféer, hotell och restauranger. Vi erbjuder även hjälp med eventplanering och catering för fester, bröllop, konferenser och andra tillställningar.

Företaget en positiv och ambitiös egenföretagare som har människor möten och mat som främsta intressen.

catering

Ett stort utbud delikatesser

Hos oss hittar du en stor mängd delikata maträtter, tilltugg och drycker, allt från tårtor och smörgåstårtor till buffé till hela bröllopsmottagningar. Kolla våra menyer eller hör av dig till oss med frågor om vad vi kan erbjuda.

Hos oss kan du även hyra personal till din tillställning. Hos oss arbetar erfarna kockar, effektiv och trevlig serveringspersonal samt event koordinator som styr upp dukning, bordsplacering och allt annat som behövs för att ett socialt evenemang ska flyta på. Vi tar hand om såväl små och intima som stora och mer krävande tillställningar. Vi har alltid kunden och gästerna i fokus.

Om du inte skulle hitta det du önskar på våra menyer så kan vi säkert skapa något nytt utifrån dina idéer och önskemål.

Specialmat inget problem för oss

Kommer det att komma allergiker eller andra personer med speciella behov på din fest? Ingen anledning till oro, vi lagar cateringmat med specialkost som passar alla – utan att tumma på kvaliteten! Alkoholfria alternativ när det handlar om dryck kan vi självklart erbjuda också.

God mat samt service är våra ledord och vi hälsar dig varmt välkommen som gäst där vi står för det goda! Välkommen att kontakta oss redan för att boka in en ett evenemang. Vi svarar gärna på frågor om vad vi kan hjälpa dig med.

Med vår hjälp kan du slappna av och låta gästerna njuta